EC-Council

EC-Council (The International Council of Electronic Commerce Consultants) este unul dintre cei mai importanți formatori de experți în securitate informatică de la nivel mondial și creatorul binecunoscutelor programe Certified Ethical Hacker (CEH), Computer Hacking Forensics Investigator (CHFI) și EC-Council Certified Security Analyst (ECSA)/License Penetration Tester (LPT).

EC-Council a instruit peste 80.000 de persoane și a certificat mai bine de 30.000 de specialiști în securitate informatică din cadrul unor organizații precum FBI, Microsoft, IBM, Națiunile Unite sau Armata SUA.

Certificările EC-Council, recunoscute în întreaga lume, pot fi obținute și în România, prin UTI Academy.

Certified Ethical Hacker

CEH este un curs complet de Ethical Hacking şi de auditare a securității sistemelor informatice, concentrându-se pe cele mai recente amenințări de securitate, vectori de atac avansaţi și demonstraţii practice în timp real a celor mai recente tehnici de hacking, metodologii, instrumente, trucuri și cele mai moderne măsuri de securitate.
Acest curs este dedicat în principal specialiştilor în securitate, auditorilor, administratorilor de site-uri și oricui este preocupat de integritatea infrastructurii de rețea.

Solicită ofertă

EC-Council Certified Security Analyst

Cursul ajută la dobândirea unei experiențe reale, fiind singurul curs de Hacking avansat și de Penetration Testing care acoperă testarea în toate infrastructurile moderne, sistemele de operare și mediile de aplicații.
Programul Certified Security Analyst este un curs de securitate de 5 zile interactiv, conceput pentru a preda profesioniștilor în securitate utilizările avansate ale metodologiilor LPT (Licensed Penetration Tester), precum și instrumente și tehnici necesare pentru a efectua teste complete de securitate a informațiilor.
Cursanții trebuie să treacă examenul 412-79 pentru a primi certificarea ECSA

Solicită ofertă

Certified Hacking Forensic Investigator

CHFI prezintă o abordare metodologică de detaliu privind criminalitatea informatică și analiza probelor.
Este un curs cuprinzător ce include scenarii majore de cercetare a incidentelor de securitate ce permite participanţilor să dobândească o experienţă hands-on pe diferite tehnici de investigare și instrumente standard necesare pentru a efectua cu succes o anchetă criminalistică informatică.
Programul CHFI este proiectat pentru toți profesioniştii IT implicaţi în securitatea sistemului informațional, criminalistică informatică și răspuns la incidente.

Solicită ofertă

Calendar cursuri EC-Council

  Denumirea cursului Durata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie  
CEH v9 Certified Ethical Hacker v9 5 zile - 22-26 - - 23-27 - Inscrie-te
CHFI v9 Certified Hacking Forensic Investigator v9 5 zile - - - 25-29 - - Inscrie-te
ECSA v9 EC-Council Certified Security Analyst v9 5 zile - - 28-1 - - 27-29 Inscrie-te