Mai mult decât securitate!
Încredere!

Descriere cursuri

CHFI v8 prezintă o abordare metodologică de detaliu privind criminalitatea informatică și analiza probelor.

Este un curs cuprinzător ce include scenarii majore de cercetare a incidentelor de securitate ce permite participanţilor să dobândească o experienţă hands-on pe diferite tehnici de investigare și instrumente standard necesare pentru a efectua cu succes o anchetă criminalistică informatică.

Programul CHFI este proiectat pentru toți profesioniştii IT implicaţi în securitatea sistemului informațional, criminalistică informatică și răspuns la incidente.

Acest curs se adresează specialiștilor în tehnologia informației care au cunostințe de rețea și administrative în rețele de tip TCP bazate pe Windows, cunosc sistemul de operare Mac OS X, Unix, sau Linux și doresc să se dezvolte profesional, descoperind elementele de detaliu ale securităţii informatice.

Acest curs intensiv de instruire de tip laborator vă pregătește pentru examenul de certificare Cyber Security Specialist (600-199), permitându-ă să vă asumați rolul de membru al unei echipe de analişti de securitate.

Veți învăța cum funcţionează un centru de operațiuni de securitate a rețelei (SOC) și cum puteti demara acţiunile de monitorizare, analiză și răspuns la amenințările la adresa securității în cadrul rețelei.

Cursul SUSE Linux Enterprise Server Advanced Administration se bazează pe cursul SUSE Linux Enterprise Server Administration și prezintă modalităţi avansate de administrare pentru SLES.

Cursanții ar trebui să aibă o bună cunoaștere a modalităţilor de configurare a sistemului general și a liniilor de comandă în Linux.

CEH v8 este un curs complet de Ethical Hacking şi de auditare a securității sistemelor informatice, concentrându-se pe cele mai recente amenințări de securitate, vectori de atac avansaţi și demonstraţii practice în timp real a celor mai recente tehnici de hacking, metodologii, instrumente, trucuri și cele mai moderne măsuri de securitate.

Acest curs este dedicat în principal specialiştilor în securitate, auditorilor, administratorilor de site-uri și oricui este preocupat de integritatea infrastructurii de rețea.

Acest curs acoperă întrega gama de activităţi ale celor care sunt responsabili pentru monitorizarea și detectarea incidentelor de securitate în sistemele informatice și rețele, precum și pentru punerea în practică a unui răspuns adecvat în cazul unor astfel de incidente.

Acest curs este conceput pentru practicienii în securitate cibernetică care îndeplinesc funcții legate de protejarea și apărarea sistemelor informatice prin asigurarea disponibilităţii, integrităţii, autentificării sigure, confidențialităţii și non-repudierii acestora.

Acest curs este un generator de experiență reală, fiind singurul curs de Hacking avansat și de Penetration Testing care acoperă testarea în toate infrastructurile moderne, sistemele de operare și mediile de aplicații.

Programul Certified Security Analyst/LPT este un curs de securitate de 5 zile interactiv, conceput pentru a preda profesioniștilor în securitate utilizările avansate ale metodologiilor LPT, precum și instrumente și tehnici necesare pentru a efectua teste complete de securitate a informațiilor.

Cursanții trebuie să treacă examenul 412-79 pentru a primi certificarea ECSA. De asemenea, cursantul va fi pregătit pentru susținerea examenului de certificare LPT (Licensed Penetration Tester).

Conceput pentru cei care au puțină experiență cu Linux și care caută o înțelegere fundamentală a sistemul de operare SUSE LinuxEnterprise 11, aces curs include prezentarea fundamentelor Linux și permite dobândirea unei înțelegeri de bază a caracteristicilor principale ale sistemului de operare SUSE Linux Enterprise 11.

Acesta este primul curs din curricula LPIC-1 dezvoltat pentru SUSE Linux Enterprise 11.

Acest curs oferă o pregătire completă pentru efectuarea de teste de penetrare de succes și proiecte de Ethical Hacking.

Cursul demarează cu metodologia de planificare, definire și recunoaștere, continuându-se cu scanare, țintă de exploatare, atacuri de parola și wireless, aplicatii web, toate beneficiind de aplicații hands-on detaliate, exerciții și sfaturi practice pentru implementarea sarcinilor de la locul de muncă în condiții de siguranță și în mod eficient.

Participanţii sunt de așteptat să aibă cunoștințe de lucru cu TCP/IP, rutine de criptare, cum ar fi DES, AES și MD5, precum și liniile de comandă Windows și Linux.

Acest curs îţi pune la dispoziţie cunostinţe despre concepte de securitatea informaţiilor, fundamente criptografice, PKI şi semnături electronice, operare CA.

Cursul se poate personaliza în funcţie de cerinţele fiecărui client în parte, doar în cazul organizarii unei clase închise.